Webshop

Wat is verf?

Verf is de algemene term voor producten die bedoeld zijn om een voorwerp te beschermen of te verfraaien door het van een transparante of pimenthoudende laag te voorzien. Daarnaast kunnen met verf voorwerpen van een opvallende kleur worden voorzien zoals bij spoorbomen, brandweerwagens etc. (Bron Wikipedia)

Bescherming

Hoe vreemd het op het eerste gezicht misschien lijkt, in de prestaties van verf zit een grote bijdrage aan het milieu verscholen. Een van de belangrijkste functies van verf is immers bescherming bieden.

De Nederlands/Belgische verfproducenten focussen zich op prestaties van hun producten en zorgen zo voor een balans in profit (winstgevende economische groei) planet (efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen) en people (verder ontwikkeling van werknemers en een verantwoorde maatschappelijke omgeving).

Door de best beschermende producten te ontwikkelen, geven de verfproducenten invulling aan behoeften van de maatschappij van vandaag zonder daarbij de mogelijkheden van de toekomstige generaties aan te tasten.
Share on Google Plus

About IKWILVERVEN webwinkel

IKWILVERVEN heeft een simpel doel. Zorgen dat de kwaliteit van producten gewaarborgd blijft en het liefst aan de scherpste prijs.Voor zowel particulieren, bedrijven als professionele schilders is IKWILVERVEN ingesteld en bieden wij enkel professionele en betaalbare verven.