Over ons

IKWILVERVEN heeft reeds 24 jaar ervaring in de verfsector. Met onze enthousiaste collega’s werken wij dag in, dag uit aan het up-to-date houden van de webshop, adviseren van onze klanten en met veel zorgvuldigheid uw pakjes klaarmaken voor verzending. Met als doel een digitale winkel aan te bieden waar de klusser of professional een zeer breed assortiment aan producten kan vinden, is IKWILVERVEN een van de meest professionele verf -webshop die er online te vinden zijn.

IKWILVERVEN heeft een simpel doel. Zorgen dat de kwaliteit van producten gewaarborgd blijft en het liefst aan de scherpste prijs. IKWILVERVEN heeft zijn hoofddepot te Hasselt (BE) en nog enkele magazijnen in Nederland. Door onze vele contacten bij zowel Nederlandse als Belgische leveranciers / groothandels kan IKWILVERVEN enkel de beste producten aanbieden. Voor zowel particulieren, bedrijven als professionele schilders is IKWILVERVEN ingesteld en bieden wij enkel professionele en betaalbare verven. Bekijk hier ons volledig assortiment.

Daarbij voert IKWILVERVEN een zeer betaalbaar topproduct dat wij speciaal hebben ontwikkeld als reactie op de steeds slechtere prijs/kwaliteit verhouding in de verfindustrie. MEFA is een zeer betaalbaar assortiment van muurverven en speciaalverven. Uniek aan dit product is dat het nooit concessie heeft gesteld voor vermindering van kwaliteit maar wel van prijs! Ons MEFA assortiment is gemakkelijk te vergelijken met de grote jongens zoals Trimetal of Sikkens, maar met MEFA betaald u veel minder.

Met onze 24 jaar ervaring staan wij klaar om u te helpen met uw vragen. Wij proberen elke mail binnen 24 uur te beantwoorden. Stuur een mail naar de klantenservice indien u een vraag heeft over bijv. de producten, bestelprocedure of wanneer u tegen een probleem aanloopt.